ONZE KENMERKEN

KWALITATIEF TRANSPORT


Onze vrachtwagens zijn uitgerust met een GPS tracking systeem zodoende de vrachten live te kunnen volgen. Hierdoor kunnen we flexibel onze transporten uitvoeren en de klant op gewenste tijden op de hoogte brengen van aankomsttijd. Wij verkiezen om met jonge vrachtwagens te rijden met een maximum van 36 maanden oud. 


Wij verzorgen zowel nationaal als internationaal transport met de focus op België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Ook bieden wij transporten aan naar het Verenigd Koninkrijk met de gepaste administratieve dienstverlening zoals douanering en inklaringsprocessen. 


Alle types conventionele transporten, walking floors, geconditioneerde transporten (koel/vries), zeetransport, ... kunnen door ons verzorgd worden. 

TRANSPORT NAAR EN VAN VERENIGD KONINKRIJK


Lambert TVSL biedt klantvriendelijke transportbemiddeling aan om het transportproces tussen Europa en het Verenigd Koninkrijk zo efficiënt mogelijk te organiseren.


Door onze kennis in Europese transportopdrachten denken wij samen met de klant mee naar de meest geschikte oplossing.


Het afhandelen van de complexe douaneprocedures naar aanleiding van de Brexit, zoals het verzorgen van de in- en uitvoerdocumenten, inklaringsprocessen en het opvolgen van de nodige formulieren om het proces in het Verening Koninkrijk te versnellen, behoort tot onze service.


Lambert TVSL maakt o.a. gebruik van het platform RX SEAPORT voor optimalisatie en efficiëntiewinst te garanderen.  


Klik hier voor meer informatie rond overzeese transporten. 

PROFESSIONELE DIENSTVERLENING 


Ons team van chauffeurs, dispatchers, IT'ers, commerciële, financiële en technische medewerkers staat nauw in contact met elkaar wat zorgt voor een aangename en familiale sfeer.  Samen blijven we bouwen om ons bedrijf te laten groeien en verder te gaan optimaliseren. Wij zorgen voor een 24/7 dienstverlening zodat u als klant steeds een update kunt krijgen. Onze medewerkers zijn meertalig en zijn dus zeer flexibel in het communiceren. 


Voor alle operationele zaken (jobplanning, prijsaanvragen, ...) kunt u terecht bij operations@lamberttvsl.be

Voor alle financiele zaken (facturen, betalingen, ...), contacteer payment@lamberttvsl.be

Voor alle andere zaken rond personeel, jobs, samenwerkingen, ... kunt u ons bereiken via info@lamberttvsl.be